Hoppträning med Janni Olin torsdagen den 26 maj!

Träningen vänder sig till dig som rider på lägst nivå M2-3. Prata med din ridinstruktör innan du anmäler dig.

Max 4 ekipage per grupp. Gruppindelning kommer att göras utifrån utbildningsnivå på  ekipaget. Även bomgrupp/markarbetesgrupp är välkomna, vi hittar den nivån ni är på för dagen. Vi kommer att gå igenom olika övningar för att avsluta med banhoppning som en check på det jobb som lagts på övningarna innan.

Första gruppen startar uppvärmda i skritt/trav kl 14.00. Varje grupp tränar 1 timme. Gruppindelning och tider skickas ut via mejl efter sista anmälningsdag.

Anmälan sker till klubbmejlen info@munkedalsridklubb.se senast torsdag 19 april kl 18.00. Ange vilken häst du önskar, helst två eller flera alternativ. Fodervärdar har företräde till den häst de är fodervärd för.

Kostnad: 350 kr för medlemmar. För den som inte är fodervärd tillkommer hästhyra med 50 kr. Privatryttare som inte är medlem betalar 400 kr.

Betalningen måste vara klubben tillhanda via swish senast tisdag 24 april. Anmälan är bindande efter erlagd betalning och avgiften återbetalas inte vid förhinder. Man kan dock överlåta platsen till någon annan i samråd med ridinstruktör.

Välkommen med din anmälan!