Personal

 Personalpresentation – Vi hjälper Er till rätta här på Solberg.


Cayenne Röhrich: Ridinstruktör. 
Har hästskötarexamen från Dinglegymnasiet och instruktörsutbildning från Skara. Har arbetat på klubben sedan avslutad utbildning. Jobbar måndag, tisdag, torsdag och fredag. Har ridlektionerna på måndagar, tisdagar och fredagar. Ridit sedan 4 års ålder. Tävlar framgångsrikt flera av klubbens hästar i dressyr. Tävlat LA hoppning och MSV B dressyr.
  

Emma Bernhardtz:  Ridinstruktör  Emma började själv rida på MRK vid 9 års ålder, och har egen häst uppstallad här på Solberg. Hon har i många år varit inriktad på träning och tävling i hoppning, men har nyligen även haft framgångar inom dressyr. Emma har tidigare jobbat på Stall JH i Munkedal och har även jobbat som hästskötare för Evelyn Sander och Niklas Haking på Sander Equestrian i Varberg. Har lektionerna på onsdagar och torsdagar.


Simon Lundgren: Stallskötare.
SimonSimon har gått hästskötarutbildning på Nuntorps Naturbruksgymnasium och gjorde då en stor del av sin praktik på Munkedals Ridklubb. Har varit anställd hos oss som häst- och stallskötare sedan 2010. Under senare tid har han intresserat sig för westernridning.

Åsa Holmqvist: Kanslist/Stallskötare
  

Jobbar sedan hösten 2018 på klubben med administrativa uppgifter och stallskötsel. Har ridit på klubben i flera år och har även varit aktiv i styrelsen.