Barnkalas

Kalas på Solberg – Sommar som vinter!

Vill du ha ett annorlunda barnkalas med roliga aktiviteter?

Det är både enkelt och praktiskt att sätta ihop ett barnkalas på MRK. Med bara några enkla val så är hela kalaset ordnat. Nedan kan du läsa mer om hur du ska gå till väga.

Vill ni ha kalas eller veta mer om hur det går till…?

I så fall är det bara att mejla – det är vår härliga Ungdomssektion som håller i det hela – till: ellen.aberg.02[at]gmail.com

FödelsedagsmenyIMG_0284
Korv med bröd & Saft, Glasspinne eller Glasstårta.
Godispåse – fiskdamm/skattjakt.

Aktiviteter
Vi börjar med att samlas inne i Gula Huset. När alla har kommit är det dags för ridning. Vi går ut i stallet och ser vilka hästar vi skall ha.

Stalltips! Oömma kläder och ordentliga skor med klack!

Efter ridning är det dags att äta. Det gör vi också inne i Gula Huset eller på altan eller på filt i gräset eller någonstans där vädret tillåter.

Sen blir det paketöppning och fiskdamm eller skattjakt efter godispåsen.

Har vi sedan tid ordnar vi lekar utan häst: Stafetter – kasta hästsko i hink – sätt svansen på ponnyn – ät morot och vissla – eller färglägg fina hästbilder. Har ni egna förslag kom gärna med dem.

Allt detta hjälper vi er med eller så kan ni ordna själva och så finns vi bara till hands vid ridningen.

Bokning
Bokning ska ske minst två veckor i förväg med uppgift om hur många som ska delta. Bokning görs via mail info@munkedalsridklubb.se. Observera att du måste vänta på en bekräftelse från oss så att tiden du vill ha inte är upptagen.

Ändring i bokning görs senast torsdag klockan 15:00 samma vecka som kalaset ska äga rum. Betalning sker i samband med kalaset till vår representant via Swish. Det går också bra att sätta in pengarna på vårt bankgiro: 5761 – 5205.IMG_0290

Pris:  250 kr/barn

Minst 6 barn. OBS! Under juli månad när hästarna har vila kan vi tyvärr inte ha barnkalas.